UNADJUSTEDNONRAW_thumb_1e39.jpg
 

EST

2014


 

PIECE OF SHAPE

DESIGN STUDIO AND MANUFACTURING 

Piece of Shape Ab muodostuu luovasta kaksikosta jolle laatu ja kestävyys ovat kaikkein tärkeintä. Visiomme on yhdistää ydinosaamisemme, muotoilun ja puurakentamisen- ja rakentamisprojektoinnin, aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Mielestämme kaikki kehitys ja suunnittelu tulee alkaa asiakkaan tarpeista, huomioiden myös terveyttä edistävät seikat. Haluamme toteuttaa asiakkaidemme visiot yksilöllisillä ja innostavilla ratkaisuilla. Palvelemme yksityisasiakkaita ja yrityksiä Pohjanmaalla ja tarvittaessa muuallakin Suomessa.

Linda on koulutukseltaan muotoilija ja fysioterapeutti, kaksi vahvaa kiinnostuksen kohdetta josta muodostui kaksi kiinnostavaa ammattia. Molempien ammattien osaaminen vahvistavat niin sisustuksen kuin kalusteiden suunnittelua. Graafinen suunnittelu on toinen tapa lähestyä muotoilua asiakaslähtöisesti mikä täydentää muita osa-alueita.

Olle on koulutukseltaan veneenrakentaja ja hän on työskennellyt rakentamisen,  remontoinnin ja puusepäntöiden parissa. Laatu, täsmällisyys, tarkkuus, pitävät aikataulut ja budjetissa pysyminen ovat tärkeitä asioita hänen työssänsä. Rakennus- ja remontointityöt mahdollistaa tilojen muuntamisen viihtyisiksi ja yksilöllisiksi ympäristöiksi. Puusepäntöiden parissa luovuus pääse valloille ja kalusteet syntyvät huomioiden yksityiskohdat, materiaalit, muodon ja käyttötarkoituksen.

Lue lisää palvelustamme ja katso referenssimme.

 
 
IMG_4050.JPG