Kla%CC%88dha%CC%88ngare001.jpg
 
 

PIECE OF SHAPE

DESIGN STUDIO AND MANUFACTURING 

Piece of Shape Ab muodostuu luovasta kaksikosta jolle laatu ja kestävyys ovat kaikkein tärkeintä. Visiomme on yhdistää ydinosaamisemme, muotoilun ja puurakentamisen- ja rakentamis-projektoinnin, aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Palvelemme yksityisasiakkaita ja yrityksiä Pohjanmaalla ja tarvittaessa muuallakin Suomessa.

Onko sinulla projekti tai idea
jonka haluat toteuttaa?


 

 
 

MUOTOILU

kalustemuotoilu, sisustussuunnittelu ja graafinen suunnittelu

Muotoilussa keskitymme huonekalujen suunnitteluun, sisustus- ja tilasuunnittelun sekä graafisiin suunnittelu-palveluihin. Huonekaluja ja mittatilausratkaisuja luomme huomioiden muotoilun, toimivuuden ja käytettävyyden. Sisustussuunnittelussa suunnittelemme tarkoituksenmukaisia ja yksilöllisiä sisustuksia niin suuriin kuin pieniin projekteihin, yksityisille ja julkisille asiakkaille. Graafisessa suunnittelussa huomioimme kohderyhmän ja viesti mitä halutaan välittää kun suunnittelemme asiakkaalle graafista ilmettä.

Katso referenssit.

KALUSTEMUOTOILU

oma kalustemallisto
Mittatilauskalusteet

SISUSTUSSUUNNITTELU

Konseptointi
pintasuunnittelu
Tekstiilisuunnittelu
valaistussuunnittelu
Akustiikkasuunnittelu
Ergonominen arviointi
kiinteä ja irtosisustuksen suunnittelu

GRAAFINEN MUOTOILU

LOGOT
ILME JA IDENTITEETTI
painotuotteet

 
 

VALMISTUS

PUUSEPÄN-, RAKENNUS-, REMONTOINTI- JA RESTAUROINTITYÖ

Valmistuspuolemme keskittyy puusepän-, rakennus-, remontointi- ja restaurointitöihin. Vuosien kokemuksella ja luovuutta käyttäen valmistamme kalusteita, mittatilausratkaisuja ja kunnostamme kalusteita. Puusepänverstaassamme kehitämme ideoita ja valmistamme omaa kalustemallistoamme. Valmistamme myös mittatilauskalusteet asiakkaan toiveiden mukaisesti. Rakennamme ja remontoimme sekä sisätiloja että ulkoisia rakenteita niin kodeissa kuin julkisissa tiloissa, aina laatu ja kestävyys silmällä pitäen. Teemme töitä uudisrakentamisen, korjausrakentamisen ja lisärakentamisen parissa toteuttaen asiakkaan visiota luoden yksilöllisiä ja innostavia ympäristöjä.

Katso referenssit.

 

PUUSEPÄNTYÖ

OMA KALUSTEMALLISTO
MITTATILAUSKALUSTEet
KIINTEÄ SISUSTUS

RAKENTAMINEN/REMONTOINTI

PURKUTYÖT
POHJATYÖT
PINTAKÄSITTELY
LATTIAHIONTA JA KÄSITTELY
KIINTEÄN SISUSTUKSEN ASENNUS
laatoitus

RESTAUROINTI

Kalusteiden entisöinti