image1-3.jpeg
 

KALUSTEITA

 

STACK

MUOTOILU JA VALMISTUS

Moderni pöytä hienoilla yksityiskohdilla. Pöytä on mahdollista tilata erilaisissa puulajeissa ja mitoissa.

Tilaa sähköpostitse, yhteystietomme löydät täältä.

 

 

 
 

CIRCUIT

MUOTOILU JA VALMISTUS

Pöytämallisto jolla on pöytälevy kokopuusta ja jalat metallista. Pöytä on mahdollista tilata erilaisissa puulajeissa ja mitoissa.

Tilaa sähköpostitse, yhteystietomme löydät täältä.

 

 

 
 

BESIDE

Muotoilu ja valmistus

Sivu- ja sohvapöytä Beside.

Materiaali: saarni / tammi / pähkinäpuu

Small Ø 50 cm, h 45 cm
Large Ø 67 cm, h 35 cm

Tilaa sähköpostitse, yhteystietomme löydät täältä.

 
 

 
 

OPEN

muotoilu ja valmistus

Open naulakko sopii sekä koteihin että julkisiin tiloihin. Naulakon veistollinen muoto sopii erilaisiin tiloihin ja tarjoaa kätevää ripustamista.

Materiaali: metalli
Koko: 40x40x170 cm

Tilaa sähköpostitse, yhteystietomme löydät täältä.

 

 

 
 

24

muotoilu ja valmistus

24 naulakolla on kevyt ja veistoksellinen muotoilu. Pehmeä ilme syntyy pähkinäpuun kauniista sävystä ja yksityiskohdista. Naulakko sopii erinomaisesti makuuhuoneeseen, vaatehuoneeseen tai eteiseen. Naulakko on mahdollista tilata myös muissa puulajeissa ja materiaaleissa.

Koko: 35x35x165 cm

Tilaa sähköpostitse, yhteystietomme löydät täältä.

 

 

 
 

INA

muotoilu ja valmistus

Naulakko koivusta ja kuparista pieniin tiloihin joihin kaivataan paljon säilytystä. INA naulakkoa on mahdollista tilata myös muissa puulajeissa ja materiaaleissa.  

Tilaa sähköpostitse, yhteystietomme löydät täältä.

 

 

 

 

 

 

MITTATILAUS KALUSTEET

MUOTOILU JA VALMISTUS

Mittatilauskalusteiden tyyli ja koko sopii erinomaisesti tilaan mihin se on suunniteltu. Muoto, yksityiskohdat, materiaali ja pintakäsittely määritellään asiakkaan kanssa ja kaluste tulee olemaan se huonekalu josta asiakas unelmoi mutta mitä ei löydy markkinoilta.

 

unelmoitko

ainutlaatuisesta

kalusteesta?

 

 

TUOTE

 

PUULATTIA

muotoilu ja valmistus

Haluamme luoda ainutlaatuisia tiloja ja teemme sen mielellämme persoonallisten yksityiskohtien avulla. Suunnittelemme ja valmistamme räätälöidyt puulattiat jotka sahataan käsin lankusta ja käsitellään ja viimeistellään valmiiksi lopputuotteeksi. Kuvio, puulaji ja viimeistely määräytyy asiakkaan toiveiden mukaan. Alla kaksi mallia, kolmiulotteinen kuvio joka muodostaa eloisan ja ainutlaatuisen kokonaisuuden joka antaa ryhtiä ja tunnelmaa koko tilalle, sekä klassinen ja ajaton kalanruotoparketti. Materiaalien yhdistelmä luo kiinnostavan yhdistelmän, esimerkiksi lattia voidaan rajata betonilla seiniä kohti. Kehitämme jatkuvasti uusia kuvioita ja variaatioita puulattioista, ota yhteyttä niin suunnittelemme yhdessä ainutlaatuisen lattian sinullekin.

 

 

 

SISUSTUS

 

OLOHUONE

SISUSTUSSUUNNITTELU JA PUUTYÖ/RAKENTAMINEN

Messuosastomme “Olohuone” perustuu ajatukseen kestävästä muotoilusta. Laadukkaat materiaalit ja ajaton muotoilu mahdollistaa pitkän eliniän tuotteille ja sisustukselle.

 

 
 

SAUNA SAARNESTA

SISUSTUSSUUNNITTELU JA PUUTYÖ/REMONTOINTI

Ergonominen sauna saarnesta.

 

 

 
 

HARMAA KEITTIÖ

SISUSTUSSUUNNITTELU JA RAKENTAMINEN/REMONTOINTI

Toimiva keittiö pieneen tilaan. Tähän keittiöön tarvittiin paljon säilytys- ja laskutilaa. Keittiön lämmin harmaa sävy ja työtason kaunis tammipuupinta luo väriä ja luonnetta huoneeseen. 

 

 

 
 

LAIVAKATU

SISUSTUSSUUNNITTELU JA RAKENTAMINEN/REMONTOINTI

Vaasan Laivakadulla sijaitseva asunto vaati päivitystä, huoneiston lattia oli ajan myötä kellastunut ja pinnat kuluneet. Huoneiston valkoiset betoniseinät tuntuivat kylmiltä ja tyhjiltä. Saimme suunnitella ja remontoida huoneiston kodiksi nuorelle pariskunnalle. Kaikille pinnoille annettiin huomiota ja huoneet saivat ainutlaatuisen tunnelman väreillä ja lämpimillä materiaalilla. Tänään asunto on koti räätälöidyillä ratkaisuilla ja kodikkaalla tunnelmalla.

 

 

 
 

VÄRIT JA KUVIOT

sisustussuunnittelu ja rakenTAMINEN/remontointi

Kaunis puutalo jossa pinnat olivat kuluneet perheen arjesta ja koirien kynsistä koki päivityksen huolellisella pinta- ja valaistussuunnittelulla. Hioimme ja käsittelimme jämerän saarniparketin vaaleaksi, luodaksemme ilmavan ja modernin vaikutuksen. Värit ja kuviot seinillä muuttivat talon isot huoneet kodikkaaksi ja viihtyisiksi. Valkoiseksi rapattu takka sai uuden ilmeen tummalla värillä ja kehystää nyt kauniisti avotakan tulen. Lista parketin ja kaakelin välillä on käsin työstettyä muotoliimattua tammea jotta saatiin sovitettua kaksi lattiapintaa täydellisesti yhteen.

 

 

 

GRAAFINEN MUOTOILU

 

VISUAALINEN ILME

graafinen muotoilu

Vahva logo ja graafinen profiili vahvistavat yrityksen identiteettiä ja välittävät yrityksen arvoja ja visiota. Alla logoja ja painotuotteita jotka olemme suunnitelleet.