_MG_4977.jpg
 

KALUSTEITA

 

 

MITTATILAUS KALUSTEET

MUOTOILU JA VALMISTUS

Mittatilauskalusteiden tyyli ja koko sopii erinomaisesti tilaan mihin se on suunniteltu. Muoto, yksityiskohdat, materiaali ja pintakäsittely määritellään asiakkaan kanssa ja kaluste tulee olemaan se huonekalu josta asiakas unelmoi mutta mitä ei löydy markkinoilta.

 

unelmoitko

ainutlaatuisesta

kalusteesta?

 
 
 

INA

muotoilu ja valmistus

Naulakko koivusta ja kuparista pieniin tiloihin joihin kaivataan paljon säilytystä. INA naulakkoa on mahdollista tilata myös muissa puulajeissa ja materiaaleissa.  

Tilaa sähköpostitse, yhteystietomme löydät täältä.

 

 
 
 

OPEN

muotoilu ja valmistus

Open naulakko sopii sekä kotitiin että julkisiin tiloihin. Naulakon veistollinen muoto sopii erilaisiin tiloihin ja tarjoaa kätevää ripustamista. Materiaali: metalli.

Tilaa sähköpostitse, yhteystietomme löydät täältä.

 

muotoilu

LINDA ÖSTERHOLM

 
 
 

24

muotoilu ja valmistus

24 naulakolla on kevyt ja veistoksellinen muotoilu. Pehmeä ilme syntyy pähkinäpuun kauniista sävystä ja yksityiskohdista. Naulakko sopii erinomaisesti makuuhuoneeseen, vaatehuoneeseen tai eteiseen. Naulakko on mahdollista tilata myös muissa puulajeissa ja materiaaleissa.

Tilaa sähköpostitse, yhteystietomme löydät täältä.

 

muotoilu

linda österholm

 
 

TUOTE

 

PUULATTIA

muotoilu ja valmistus

Haluamme luoda ainutlaatuisia tiloja ja teemme sen mielellämme persoonallisten yksityiskohtien avulla. Tämä vaaleaksi petsattu puulattia koostuu käsin sahatuista paloista jotka luovat kolmiulotteisen kuvion ja muodostavat eloisan ja ainutlaatuisen lattian. Betoni kehystää lattian ympäriltä. Kehitämme jatkuvasti uusia kuvioita ja variaatioita, ota yhteyttä niin suunnittelemme ainutlaatuisen lattian sinullekin.

 

muotoilu

piece of shape

 
 

SISUSTUS

 

HARMAA KEITTIÖ

SISUSTUSSUUNNITTELU JA RAKENTAMINEN/REMONTOINTI

Toimiva keittiö pieneen tilaan. Tähän keittiöön tarvittiin paljon säilytys- ja laskutilaa. Keittiön lämmin harmaa sävy ja työtason kaunis tammipuupinta luo väriä ja luonnetta huoneeseen. 

 

 
 
 

LAIVAKATU

SISUSTUSSUUNNITTELU JA RAKENTAMINEN/REMONTOINTI

Vaasan Laivakadulla sijaitseva asunto vaati päivitystä, huoneiston lattia oli ajan myötä kellastunut ja pinnat kuluneet. Huoneiston valkoiset betoniseinät tuntuivat kylmiltä ja tyhjiltä. Saimme suunnitella ja remontoida huoneiston kodiksi nuorelle pariskunnalle. Kaikille pinnoille annettiin huomiota ja huoneet saivat ainutlaatuisen tunnelman väreillä ja lämpimillä materiaalilla. Tänään asunto on koti räätälöidyillä ratkaisuilla ja kodikkaalla tunnelmalla.

 

 
 
 

VÄRIT JA KUVIOT

sisustussuunnittelu ja rakenTAMINEN/remontointi

Kaunis puutalo jossa pinnat olivat kuluneet perheen arjesta ja koirien kynsistä koki päivityksen huolellisella pinta- ja valaistussuunnittelulla. Hioimme ja käsittelimme jämerän saarniparketin vaaleaksi, luodaksemme ilmavan ja modernin vaikutuksen. Värit ja kuviot seinillä muuttivat talon isot huoneet kodikkaaksi ja viihtyisiksi. Valkoiseksi rapattu takka sai uuden ilmeen tummalla värillä ja kehystää nyt kauniisti avotakan tulen. Lista parketin ja kaakelin välillä on käsin työstettyä muotoliimattua tammea jotta saatiin sovitettua kaksi lattiapintaa täydellisesti yhteen.

 

 
 

GRAAFINEN MUOTOILU

 

VISUAALINEN ILME

graafinen muotoilu

Vahva logo ja graafinen profiili vahvistavat yrityksen identiteettiä ja välittävät yrityksen arvoja ja visiota. Alla logoja ja painotuotteita jotka olemme suunnitelleet.

muotoilu

piece of shape