Kla%CC%88dha%CC%88ngare001.jpg
 
 

PIECE OF SHAPE

DESIGN STUDIO AND MANUFACTURING

Piece of Shape Ab drivs av en kreativ duo som strävar efter kvalitet i varje detalj. Vår vision är att kombinera kunnande inom våra två verksamhetsområden, design och byggnad / snickeri, enligt kundens behov och önskemål. Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner och företagskunder i Österbotten och vid behov även i andra delar av Finland.

HAR DU ETT PROJEKT ELLER EN
IDÉ DU VILL HA HJÄLP MED?


 
 
 
 

DESIGN

MÖBELDESIGN, INREDNINGSplanering OCH GRAFISK DESIGN

Design studion fokuserar på möbelformgivning, inredningsplanering och grafisk design. Med stort intresse för form och funktionalitet formger vi möbler och måttanpassade lösningar. Vi planerar ändamålsenlig och unik inredning till stora och små projekt, till privata och offentliga utrymmen. Inom grafisk design utgår vi från budskapet och målgruppen för att skapa ett visuellt uttryck som förmedlar den rätta känslan.

Se referenser.

MÖBELDESIGN

Egen kollektion
Måttbeställda möbler

INREDNINGSPLANERING

Konceptering
Ytplanering
Textilplanering
Belysningsplanering
Akustikplanering
Ergonomisk utvärdering
Planering av fast och lös inredning

GRAFISK DESIGN

Logotyper
Grafisk profil
Trycksaker

 
 

TILLVERKNING

SNICKERI, BYGGNAD, RENOVERING OCH RESTAURERING

I tillverkningen fokuserar vi på snickeri, byggnad, renovering och restaurering. Med nyfikenhet och erfarenhet snickrar vi möbler och måttanpassade lösningar samt restaurerar möbler. I vårt snickeri utvecklar vi idéer och tillverkar vår egen kollektion möbler. Vi tillverkar även måttbeställda möbler helt enligt kundens önskemål. Med kvalitet och hållbarhet som ledord bygger och renoverar vi i interiör och exteriör i privata hem och offentliga utrymmen. Vi arbetar med nybyggnad, ombyggnad och tillbyggnad för att förverkliga kundens vision och skapa individuella och inspirerande miljöer.

Se referenser.

 

SNICKERI

Egen kollektion möbler
Måttbeställda möbler
Fast inredning

BYGG/RENOVERING

Rivningsarbete
Grundarbete
Ytbehandling
Golvslipning och behandling
Montering av fast inredning
Kakelläggning

RESTAURERING

Restaurering av möbler