UNADJUSTEDNONRAW_thumb_1e39.jpg
 

EST

2014


 

PIECE OF SHAPE

DESIGN STUDIO AND MANUFACTURING 

Piece of Shape Ab drivs av Linda och Olle, en kreativ duo som strävar efter kvalitet i varje detalj. Vår vision är att kombinera kunnande inom våra två verksamhetsområden, design och byggnad/snickeri, enligt kundens behov och önskemål. All utveckling och planering anser vi bör präglas av ett hälsofrämjande tankesätt med kunden i fokus. Vi vill förverkliga kundens vision genom individuella och inspirerande lösningar.  Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner och företagskunder i Österbotten och vid behov även i andra delar av Finland.

Linda är utbildad formgivare och fysioterapeut, två starka intressen som blivit till två intressanta yrken. Kunskap och erfarenhet från de båda yrkena stärker formgivningen av både inredning och möbler. Grafisk design möjliggör ett annat närmelsesätt och snabbare resultat vilket är uppskattad komplement till de övriga områden. 

Olle är utbildad båtbyggare och har lång arbetserfarenhet av finsnickeri, byggnads- och renoveringsarbete. Kvalitet och noggrannhet värderas högt, liksom klara tidtabeller och budgetramar. Bygg- och renoveringsarbete ger möjlighet att förändra och förädla utrymmen till trivsamma och personliga miljöer. I snickeri släpps kreativiteten fri och möbler skapas genom fokus på material, form, funktion och detaljer. 

Läs mer om våra tjänster och ta en titt på våra referenser.

 
 
IMG_4050.JPG